Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

La nostra tecnologia

En Geyce utilitzem les eines més estandarditzades del mercat: Java, SQL i Apis. Així aconseguim la millor connectivitat amb el software satèl·lit que el despatx disposi. La nostra prioritat és que el despatx professional pugui disposar les eines que cregui més necessàries de forma connectada i eficient, no més traspassos de fitxers excel, automatitza't.
La nostra tecnologia
La nostra tecnologia
Anàlisi prèvi

En aquells casos en els quals el proveïdor sigui un altre, des de GEYCE realitzem una anàlisi preliminar i informem el nostre client sobre l'èxit esperat del traspàs, previ al tancament de l'operació. Aquesta anàlisi informa de la viabilitat o no del traspàs, la informació que s'obtindria, el mètode que s'utilitzaria per a l'extracció i el temps aproximat d'execució des de l'obtenció definitiva de les dades.
Geyce
Geyce

Més serveis

Servei d'atenció al client

El core de la nostra empresa és el servei, la nostra passió. Treballem cada dia per a oferir un servei àgil i pròxim, personalitzat per a cada client i usuari.

Formació

El mercat està en constant evolució, igual que els nostres productes. És per això que la formació contínua es torna en un element indispensable per a afrontar amb èxit qualsevol canvi empresarial.
Més serveis

Necessites un cop de mà?

L'únic especialista en ERP per a l'assessor amb garantia de conversió de dades