Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Kit Digital: Ajudes

Kit Digital: Ajudes
En què consisteix el Kit Digital dels Fons Europeus Next Generation EU?
Amb l'objectiu d'ajudar els estats membres de la Unió Europea a fer front a la crisi econòmica causada pel Covid-19, la Unió Europea ha creat els Fons Europeus Next Generation EU, que representen un ambiciós projecte d'inversió per construir una Europa més sostenible, digital i resilient. Millor adaptada als reptes actuals i futurs. Aquests fons pretenen impulsar la recuperació i el creixement econòmic, propiciant una modernització de l'economia continental basada en dos eixos: sostenibilitat i digitalització.

Kit Digital: 3.000 milions per digitalitzar autònoms i Pimes a Espanya
Els autònoms i les Pimes tenen una importància fonamental en aquest pla de recuperació, ja que representen dos terços del PIB espanyol i un 75% de l'ocupació. El programa Kit Digital és la iniciativa finançada pels Fons Europeus Next Generation EU per la qual es destinaran més de 3.000 milions d'euros per digitalitzar empreses d'1 a 49 empleats.

Ajuts:

Empreses i autònoms de 1 i 2 empleats: fins a 2.000€ en ajuts.
Convocatòria pendent de publicar per part del Govern (prevista abans de l'estiu).
Empreses de 3 a 9 empleats: fins a 6.000 € a subvencions.
Convocatòria pendent de publicar per part del Govern (prevista abril-maig).
Empreses de 10 a 49 empleats: fins a 12.000€ en ajuts.
Convocatòria oberta des del 15 de març.

Termini:
Fins a 6 mesos des de la data dobertura de la convocatòria* o fins a assolir els 500 milions deuros daquesta convocatòria.
* Computant-se des del 15 de març de 2022 a les 11:00h fins al 15 de setembre de 2022 a les 11:00h

Cada empresa podrà combinar les solucions que necessiti fins a assolir l'import màxim en funció de la mida i els serveis podran estar subvencionats fins al cent per cent durant els primers 12 mesos (impostos no inclosos). Per a més informació sobre el contingut d'aquestes ajudes i com sol·licitar-les contacteu amb la nostra empresa.