Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

ERP per a despatxos

Solució integrada que, a través dels seus diferents mòduls, permet gestionar  des de la gestió comptable, fiscal i laboral a la gestió de clients, fins a la comunicació en línia  amb el client final a través del núvol.

ERP per a despatxos
ERP per a despatxos
Mòduls que componen el ERP de gestió per a despatxos

Mòduls que componen el ERP de gestió per a despatxos

Models

g-Mode és el centre de gestió dels models oficials en el ERP de GEYCE per a Gabinets Professionals. Des del mateix es permet tractar totes les fases de generació dels impostos: la incorporació de dades, el seu càlcul i la presentació telemàtica.

Nòmines

g-Nomi és el mòdul del ERP per a assessories especialitzat en laboral, liquidació d'impostos i en Models Oficials; tot això derivat del càlcul dels rebuts de salari dels treballadors.

Comptabilitat

g-Conta, dins del ERP, és una comptabilitat actual, completa i  dirigida al Professional per a gestionar de manera àgil les  obligacions comptables tant dels seus clients com de la seva pròpia empresa.

Gestió i facturació

g-Gestió és la peça central del ERP  de GEYCE, encarregada de la gestió integral del despatx professional, la facturació,  el seguiment i control dels clients.

Societats

g-Soci, independent de g-conta, i dins del ERP, és el mòdul que calcula l'Impost de Societats, crea les Memòries, els Comptes Anuals, l'Anàlisi, la Distribució de Resultats, etc.

Estimació

g-EO, en el ERP per a professionals, gestiona i liquida els models que es deriven dels diferents règims en qualsevol activitat.

Servei d'atenció al client

El core de la nostra empresa és el servei, la nostra passió. Treballem cada dia per a oferir un servei àgil i pròxim, personalitzat per a cada client i usuari.

Formació

El mercat està en constant evolució, igual que els nostres productes. És per això que la formació contínua es torna en un element indispensable per a afrontar amb èxit qualsevol canvi empresarial.
GyL Asesores
GyL Asesores
“Amb la implantació de GEYCE hem aconseguit automatitzar gran quantitat de processos, a cada àrea d'especialització de GyL Asesores. Una gestió comptable i laboral més senzilla i fonamentalment un gran estalvi de temps en la generació i la presentació d'impostos. Gràcies a GEYCE som més eficients, cosa que ens permet oferir als nostres clients un assessorament més personalitzat.”

Vicente Gómez Montanari, director de GyL Asesores.
Grupo Gie
Grupo Gie
“Dóna gust tractar amb GEYCE i la seva gent. El tracte és molt proper, són molt professionals i sempre estan pendents del client. El millor de tot és que sempre estan en evolució constant. 100% recomanable.”

Raimundo Díaz Valentín, CEO
Proinda
Proinda
"Després de provar diverses aplicacions, Geyce ens ha donat tot el que necessitàvem en un únic lloc. Gran servei i dedicació al client. Sempre intenten ajudar en tot allò que necessitem."
Parellada
Parellada
“Portem 32 anys treballant  amb Geyce. Felicitats per la vostra professionalitat i serietat que demostreu dia rere dia. Per molts anys!”
Clients
L'únic especialista en ERP per a l'assessor amb garantia de conversió de dades

Preguntes Freqüents

Notícies

Notícies