Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Geyce

La nostra llarga vida en el sector de les gestories, assessories i despatxos professionals posa de manifest l'èxit de la nostra proposta empresarial. Actualment som una de les poques empreses especialitzades i centrades únicament en aquest sector. Des de 1985 hem mantingut la nostra identitat inicial, caracteritzada per la nostra voluntat d'oferir solucions sòlides, innovadores i competitives per als professionals d'aquest sector, sempre des de la proximitat i voluntat de servei al client. Confiar en la nostra empresa és confiar sens dubte en un projecte guanyador i de futur.

Geyce
Geyce
Geyce
Sobre nosaltres

Empresa de software especialitzada en assessories i el despatxos professionals

Som una empresa de programari nacional especialitzats en l'assessoria i el despatx professional. Dediquem la nostra activitat a la innovació i la cura de les eines per als professionals d'aquest sector des de 1985.
Nuestra solución integra todas las necesidades de estos profesionales para conseguir cada día una herramienta más automatizada y fiable. Desde la gestión contable, fiscal y laboral a necesidades de hoy en día como la gestión de clientes y la comunicación online con éstos a través de servicios en la nube.

Por eso, nuestro software está programado en lenguaje Java y utiliza bases de datos SQL, las más estandarizadas en el mercado. De este modo podemos enlazar nuestro software con otros proveedores de soluciones (siempre los mejores especialistas), que complementan nuestras soluciones y que te ayudarán a sacar lo mejor de la gestión de tu despacho.

Cobrim totes les necessitats dels assessors amb eines automatitzades

Transparència

Aquest és un valor bàsic per a GEYCE i per això la gestió de la nostra empresa es basa en la informació i la transparència. Per això, sempre que algú està interessat en els nostres productes us facilitem tota la informació que pot necessitar per decidir-se. Oferim importació automàtica de dades des de les aplicacions d'altres proveïdors, aquesta funció està disponible en el mode Demo i és gratuïta.d'aquesta manera l'usuari pot provar les nostres aplicacions i veure com quedaran les dades després d'aquesta importació.

Vocació de servei

Sempre hem considerat una empresa de serveis. Per això, a GEYCE no apliquem cap càrrec per les llicències d'ús de les nostres aplicacions. El cor de la nostra empresa és el departament de servei tècnic, avaluat pels nostres clients amb un 4,5 sobre 5 a la darrera enquesta de qualitat.

Geyce

Expertise

Aquest terme anglès significa, en essència, experiència i perícia. Portem des de 1985 creant, exclusivament, solucions de programari per a assessors.

Innovació

L´equip de GEYCE està molt compromès amb la innovació. Sempre tenim la mirada posada actualment tecnològica per poder oferir millors i més noves solucions informàtiques.

Evolució i adaptació

El món està en constant canvi i una part de la nostra feina és mantenir-nos actualitzats dia rere dia. L'equip de GEYCE es forma periòdicament, així ens assegurem que les nostres aplicacions estan sempre al dia, tant fiscalment com tecnològicament.

Geyce
Geyce