Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Col·laboradors

Adiss informática
[Solució] Adiss informática

"OCRLoop és una aplicació de gestió de factures de venda/compra i tiquets que permet la lectura automàtica de les dades de factura per a facilitar la seva comptabilització de manera automàtica estalviant temps i recursos als Despatxos Professionals. 
 Des de la pròpia aplicació podem accedir al pla de comptes per a integrar dades com a contrapartida, tipus d'operació, etc. Processa simultàniament factures d'una o més pàgines. Contempla diverses bases d'IVA, factures Intracomunitàries, Recàrrec d'equivalència, rectificatives, etc. 
Una vegada processades les factures i comptabilitzades podem consultar el document amb la factura des del propi seient en g-Conta i g-Eo."

Difs Autoform
[Solució] Difs Autoform

"Matrix és la solució documental fàcil, intuïtiva i segura que et permetrà oblidar-te definitivament de l'arxiu de papers i la gestió manual de documents.

Matrix digitalitza, indexa i organitza de manera intel·ligent i precisa tota la informació que l'empresa genera o rep, tant en format físic com digital i facilita la cerca i l'accés en qualsevol moment, des de qualsevol lloc."

Profiture
[Solució] Profiture

"Profiture és una solució 100% cloud-native per a la gestió d'assessories, gestories i empreses de serveis professionals. Gràcies a les seves capacitats de CRM i Business Intelligence, els despatxos disposen d'una eina totalment integrada amb Geyce que es torna fonamental en el creixement del negoci, perquè mostra, en temps real, informació tan important com la rendibilitat de cada clients, analitzar la productivitat dels empleats i optimitzar les seves tarifes."

Ahora Enterprise
[Solució] Ahora Enterprise

"Robust Sistema de Gestió per a donar la millor resposta a Grans Empreses. Orientat a aquelles companyies que vulguin millorar els seus procediments, restar ineficàcies i augmentar la rendibilitat i el creixement, per a proporcionar un major valor a l'empresa."

AHORA Express
[Solució] AHORA Express

"Una Solució de Gestió per a PIMES, àgil, completa i fàcil d'usar. Tot el que necessites per a agilitar i rendibilitzar el teu negoci, sigui com sigui el teu sector. En marxa en menys de 40 hores!"

AHORA One
[Solució] AHORA One

"Plataforma En línia de Gestió per a Autònoms i Microempreses. L'eina de programari més completa per a la teva operativa diària. Gestiona les teves tasques des de qualsevol lloc i a qualsevol hora del dia."

MAST BACKUP ONLINE
[Solució] MAST BACKUP ONLINE

"És un servei de còpies de seguretat en el cloud  que li permet gestionar de manera integral la còpia de seguretat de la seva empresa. Una única solució per a entorns físics, virtuals i cloud que realitza CÒPIA DE SEGURETAT LOCAL i CLOUD CÒPIA DE SEGURETAT sense sobrecostos de llicències ni agents. Disposarà de la millor solució per a garantir la integritat de les dades, perquè MBO prioritza la recuperació amb funcionalitats automatitzades que s'encarreguen de corroborar regularment la integritat dels arxius i testar que siguin restaurables.

La informació s'allotja en un Datacenter de proximitat,a Espanya, perquè en cas de desastre total es puguin recuperar les dades físicament, al més aviat possible.  Mast Storage és una empresa especialitzada en còpia de seguretat que compta amb un suport tècnic propi, i que protegeix diàriament les dades de més de 6.000 empreses espanyoles."