Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Clients

GyL Asesores
GyL Asesores
“Amb la implantació de GEYCE hem aconseguit automatitzar gran quantitat de processos, a cada àrea d'especialització de GyL Asesores. Una gestió comptable i laboral més senzilla i fonamentalment un gran estalvi de temps en la generació i la presentació d'impostos. Gràcies a GEYCE som més eficients, cosa que ens permet oferir als nostres clients un assessorament més personalitzat.”

Vicente Gómez Montanari, director de GyL Asesores.
Grupo Gie
Grupo Gie
“Dóna gust tractar amb GEYCE i la seva gent. El tracte és molt proper, són molt professionals i sempre estan pendents del client. El millor de tot és que sempre estan en evolució constant. 100% recomanable.”

Raimundo Díaz Valentín, CEO
Proinda
Proinda
"Després de provar diverses aplicacions, Geyce ens ha donat tot el que necessitàvem en un únic lloc. Gran servei i dedicació al client. Sempre intenten ajudar en tot allò que necessitem."
Parellada
Parellada
“Portem 32 anys treballant  amb Geyce. Felicitats per la vostra professionalitat i serietat que demostreu dia rere dia. Per molts anys!”