Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Pensant en canviar de software?

A Geyce t'ho posem fàcil

Conversió de les teves dades

El primer pas per a lèxit en una operació de canvi de programari és la conversió de dades. Portem des del 2006 millorant els traspassos de dades, creem un departament específic per fer-ho, i tenim un equip genial i apassionat al càrrec d'aquestes operacions. Gràcies a això disposem de conversions automàtiques per als principals proveïdors del mercat, però a més a més som capaços de convertir des de qualsevol proveïdor. Realitzarem un estudi previ des del nostre departament de conversions i tindrem una estimació del temps que pot portar el teu traspàs.

Conversió de les teves dades

Eines enllaçades

Entenem que l'assessoria avui dia ofereix serveis i productes als seus clients, com ara programes de facturació, rrhh… per això, disposem de les eines adequades per no necessitar canviar-les. Hem desenvolupat un sistema d'APIs avançat, que ens permet enllaçar-nos, automàticament i sense fitxers, contra qualsevol proveïdor de serveis del mercat.

Eines enllaçades

Formació

Canviar d'eina requereix una formació molt bona per assolir el nivell d'operativitat que teníeu amb la vostra solució anterior. Hem posat molt èmfasi en aquest aspecte en els darrers anys, acabant per desenvolupar el departament de tutories i formació a clients. Mentre fem el traspàs de dades, començarem amb la formació. Us assignarem a un tutor que us anirà ensenyant pas a pas tots els secrets del nostre ERP per a despatxos professionals. Aquesta tutoria no s'acaba fins que esteu treballant amb normalitat amb la nostra suite. A més disposem de cursos periòdics de totes les aplicacions per actualitzar i ampliar els coneixements sobre aquestes.

Formació
Geyce
Contabilidad

Contacta'ns

Contacta'ns