Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Importació automàtica de dades

Com a especialistes en traspàs de dades d'altres solucions de programari sabem que el canvi de proveïdor és impossible sense una bona migració de les dades. Del nostre èxit en les migracions efectuades, disposem d'una àmplia llista de conversions automàtiques d'altres fabricants que podem efectuar des de cada mòdul del ERP i dels quals podem destacar les de Sage i Wolters Kluber (A3) com a principals referències. 

Les conversions automàtiques poden efectuar-se a manera de prova, de manera prèvia a la demostració del nostre ERP, facilitant-te la visió de la nostra solució treballant amb les teves pròpies dades i poder així valorar com serà el canvi de proveïdor.

Una vegada calibrada la conversió, GEYCE et podrà orientar de quin  hauria de ser el pla de migració recomanat.
Importació automàtica de dades
Importació automàtica de dades
Conversió de dades

La conversió de les dades s'efectua de manera automàtica i és totalment gratuïta per als nostres clients, entenem que les dades són el cor del despatx i volem que així segueixi. 
Oblida't dels traspassos traumàtics i haver d'entrar l'informació manualment, nosaltres t'ajudem.
Actualment traspassem dades de: Wolters Kluwer, Sage, Ncs, Grupo Castilla, Software del Sol, Monitor informática i altres. No dubtis a consultar-nos!

Però no et preocupis si el teu software no apareix en la llista, estudiarem el teu cas en profunditat i trobarem la millor via per a traspassar les teves dades. A més, ampliem la llista de proveïdors periòdicament.
Geyce
Geyce

Més serveis

Servei d'atenció al client

El core de la nostra empresa és el servei, la nostra passió. Treballem cada dia per a oferir un servei àgil i pròxim, personalitzat per a cada client i usuari.

Formació

El mercat està en constant evolució, igual que els nostres productes. És per això que la formació contínua es torna en un element indispensable per a afrontar amb èxit qualsevol canvi empresarial.
Més serveis

Necessites un cop de mà?

L'únic especialista en ERP per a l'assessor amb garantia de conversió de dades