Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Formació

La formació és el primer pas per a la satisfacció i l'èxit de l'usuari que treballarà amb les nostres aplicacions per això posem a la seva disposició un Portal de Formació amb un ampli catàleg de vídeos creats pel nostre equip de formació. Durant el visionat d'aquests vídeos, l'usuari disposarà d'un tutor al qual consultar els dubtes i/o consultes que tingui.

Per a la formació contínua oferim periòdicament una sèrie de cursos Monogràfics i/o cursos avançats. Aquesta formació és a través de la nostra plataforma de formació en Internet.

Formació inicial garantida.
Sistema de tutories per a fer seguiment periòdic durant la implantació.
Vídeos amb els cursos bàsics dins de cada aplicació.
Cursos avançats planificats en calendari i a l'abast de tots els nostres clients.

Formació
Formació
Cursos tècnics

Els Monogràfics i els cursos avançats, estan oberts a tots els nostres clients i professionals que vulguin obtenir un major rendiment de les seves aplicacions. Aquests cursos són bàsicament tècnics, centrats en l'ús de les aplicacions i en altres temes d'interès professional.
Alta qualificació de l'equip de formació

Les formacions les imparteixen tècnics de GEYCE altament qualificats i amb una àmplia experiència en el sector, podent ser individuals o col·lectius. Sempre a  distància a través de la nostra plataforma en línia, per ser més accessible per als alumnes/usuaris.
Geyce
Geyce

Més serveis

Servei d'atenció al client

El core de la nostra empresa és el servei, la nostra passió. Treballem cada dia per a oferir un servei àgil i pròxim, personalitzat per a cada client i usuari.
Més serveis

Necessites un cop de mà?

L'únic especialista en ERP per a l'assessor amb garantia de conversió de dades